City Self Storage 5 / 5.0 City Self-Storage Gå til

City Self-Storage

Norges største minilager, over 14 000 lagerrom.

  • Finn ditt minilager i dag! Rask og enkel bestilling, gode priser!

City Self-Storage

City Self-Storage AS er Norges største aktør innen minilager og lagerutleie, med mer enn 14 000 lagerrom fordelt på over 30 avdelinger i hele landet. Selskapet ble etablert i 1993 og har siden den gang vært dedikert til å tilby trygge og tilgjengelige lagringsløsninger for både privatpersoner og bedrifter.

Tjenester

Minilager: City Self-Storage tilbyr et bredt utvalg av lagerstørrelser fra 1 m² til 20 m², tilpasset ulike behov. Alle lagrene er tempererte, rene og sikre, med 24-timers overvåkning. Kundene kan velge mellom kort- og langtidsleie, og har tilgang til lageret sitt fra 06:00 til 23:00 hver dag gjennom en digital nøkkel-app.

Privatlagring: Perfekt for de som trenger ekstra plass hjemme, er i ferd med å flytte, pusse opp eller reise bort. Privatpersoner kan lagre møbler, sesongutstyr, sportsutstyr, dokumenter og mye mer. City Self-Storage tilbyr også studentlagring til rabatterte priser, noe som er ideelt for studenter som trenger oppbevaring mellom studieårene.

Bedriftslagring: Selskapet tilbyr spesialiserte lagringsløsninger for bedrifter, inkludert varehåndtering, arkivlagring og sesonglagring. Dette gir bedrifter fleksibilitet til å lagre varer, dokumenter eller utstyr på en sikker måte, uten å måtte binde seg til langvarige leieavtaler.

Ekstratjenester: For å gjøre lagringsprosessen så enkel som mulig, tilbyr City Self-Storage en rekke ekstratjenester som gratis utlån av hengere, utleie av varebiler, salg av flyttemateriell (flytteesker, bobleplast, tape, etc.), og utleie av bærestropper og sekketraller. De har også en størrelsesberegner på nettsiden for å hjelpe kundene med å velge riktig lagerstørrelse.

Best på minilager i Norge

City Self-Storage er kjent for sin høye standard på kundeservice og brukervennlighet. Deres digitale nøkkel-app gjør det enkelt for kundene å få tilgang til lageret sitt, og de mange ekstratjenestene som tilbys, sørger for at alle aspekter av lagringsbehovene blir dekket. Sikkerheten på lagrene er en annen viktig faktor, med moderne overvåkningssystemer og tempererte enheter som beskytter eiendelene mot temperaturendringer.

Selskapets fokus på bærekraft er også verdt å nevne. City Self-Storage jobber kontinuerlig med å redusere sitt miljøavtrykk ved å bruke energieffektive løsninger og resirkulere materialer der det er mulig. Dette viser deres engasjement for å tilby miljøvennlige tjenester.


Kontaktinfo
City Self-Storage
Adresse: Karenslyst allé 2, 0278 Oslo
Telefon: 810 12345
Nettside: cityselfstorage.no