Creative-living-logo 5 / 5.0 Creative Living Gå til

Creative Living

Tilbyr profesjonelle boligstyling tjenester i forbindelse med salg.

  • Populært boligstyling- og interiørdesignbyrå i Oslo.

Creative Living

Creative Living er et ledende boligstyling- og interiørdesignbyrå med hovedkontor i Oslo. Selskapet spesialiserer seg på å gjøre boliger attraktive for salg, og er spesielt populært blant eiendomsmeglere og huseiere, spesielt i eksklusive områder som Aker Brygge og Tjuvholmen.

Tjenester

  • Boligstyling: Creative Living tilbyr skreddersydde stylingpakker som fremhever boligens beste egenskaper, noe som øker sjansene for et raskt og lønnsomt salg
  • Komplette løsninger for tomme boliger
  • Supplering av eksisterende møbler og dekor for å forbedre helhetsinntrykket
  • Råd og tips om interiørvalg før boligsalg

Creative Living skaper funksjonelle og estetisk tiltalende interiør for både private og næringskunder. De samarbeider tett med kundene for å realisere deres visjoner, fra konseptutvikling til ferdigstilling.

Selskapet tilbyr også styling for arrangementer og næringslokaler, og sørger for at hver detalj er perfekt tilpasset temaet og formålet med eventet.

Hvordan kan Creative Living hjelpe deg

Creative Living kan forvandle din bolig slik at den tiltrekker flere kjøpere og oppnår høyere salgspris. Med deres profesjonelle styling økes boligens visuelle appell, noe som gir et bedre utgangspunkt i salgsprosessen. Ved å fremheve boligens potensial gjennom nøye utvalgte møbler, tekstiler og dekor, gjør de boligen mer innbydende og minneverdig for potensielle kjøpere.

Med tjenester som boligstyling, interiørdesign og eventstyling, og en sterk tilstedeværelse i Oslo er de det foretrukne valget for mange eiendomsmeglere på Aker Brygge, Tjuvholmen og andre steder på Oslo Vest.


Kontaktinfo
Creative Living AS
Gjerdrums vei 11, 0484 Oslo
Telefon: 400 41 600


Fungerer boligstyling?

Boligstyling har blitt stadig mer vanlig, og mange ser verdien i å ta hjelp av en boligstylist for å gjøre hjemmet sitt tiltalende før det selges. Det er selvsagt vanskelig å vurdere utfallet av salget av en enkeltbolig, da vi ikke vet hva sluttprisen ville blitt dersom boligen ikke hadde blitt stylet. Men det har vært mange sammenligninger som viser at boligstyling fungerer. Det har da vist seg gang på gang at den boligen som har vært stylet, med et gjennomtenkt uttrykk som passer for målgruppen, har solgt for en høyere pris. Les mer om boligstyling.