flyttefoten-logo 5 / 5.0 Flyttefoten Gå til

Flyttefoten

Med lang erfaring er Flyttefoten det naturlige valget for din neste flytteopplevelse. Vår ekspertise og lidenskap for kvalitet har gjort oss til en pålitelig ressurs for fornøyde kunder gjennom årene. Velg Flyttefoten for en flyttepartner du kan stole på.

  • Flytting for private, kontorflytting-tjenester, tømming av dødsbo og mellomlagring.

Flyttefoten

Trenger du en pålitelig partner for din neste flytteopplevelse? Da trenger du ikke lete lenger enn Flyttefoten AS. Med lang erfaring og en solid posisjon blant de største flyttebyråene på Østlandet, er vi din garanti for en trygg og problemfri flytteprosess.

Vi betjener et bredt spekter av kunder, inkludert eiendomsmeglere, private og bedrifter. Vår erfaring og ekspertise gjør oss i stand til å tilby skreddersydde løsninger som dekker alle dine flyttebehov, uansett størrelse eller kompleksitet.

En av våre spesialiserte tjenester er dødsboservice, hvor vi har lang erfaring med å bistå ved verdivurdering, kjøp og salg av dødsbo. Vårt dedikerte team tar seg av alt fra tømming og vasking til å sikre en verdig og respektfull håndtering av eiendelene.

Vi er også spesialister på tunge løft, inkludert pianoflytting. Som foretrukne samarbeidspartnere for de fleste forhandlerne i byen, kan du være sikker på at vi håndterer dine dyrebare eiendeler med den største forsiktighet og presisjon.

Når du velger Flyttefoten AS som din flyttepartner, velger du en pålitelig partner du kan være trygg på. Vi tar ansvar for din flytteprosess fra start til slutt, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe for deg. Kontakt oss i dag for å sikre en trygg og problemfri flytteopplevelse!


Kontkaktinfo
Flyttefoten AS
Østensjøveien 36
0667 Oslo
Telefon: 800 35 988