FX Flyttebyrå 5 / 5.0 FX Flytt Gå til

FX Flyttebyrå

God service og trygghet er viktige kjerneverdier og vi streber alltid med å levere høy kvalitet på alle tjenester vi leverer.

  • FX Flyttebyrå Oslo er et pålitelig flyttefirma som du kan stole på.

FX Flyttebyrå

FX Flytt AS er et fremtredende flyttebyrå med base i Oslo, kjent for sin omfattende tjenesteportefølje som dekker både privat- og bedriftsflytting. Selskapet betjener primært Oslo og Viken, men tilbyr også tjenester over hele Østlandet. Med mange års erfaring innen eiendom og transport, sikrer FX Flytt en profesjonell og effektiv flytteopplevelse for alle sine kunder.

Flytting for private
FX Flytt håndterer flytting for private kunder, enten det er en enebolig, leilighet eller studenthybel. De tilbyr en komplett løsning som inkluderer pakking, transport, og utpakking. Deres team av erfarne flyttearbeidere sørger for at alle eiendeler behandles med forsiktighet.

Kontorflytting
For bedrifter tilbyr FX Flytt omfattende kontorflyttetjenester, inkludert flytting av kontormøbler, kontorutstyr, butikklokaler og lager. De sørger for minimal nedetid og effektiv overføring til nye lokaler, og håndterer også avfallshåndtering ved behov.

Mellomlagring
Selskapet tilbyr sikre og tempererte lagerfasiliteter for mellomlagring av møbler og eiendeler. Dette er ideelt for kunder som trenger midlertidig lagring under flytteprosessen eller av andre årsaker.

Flyttevask
FX Flytt utfører grundig flyttevask slik at boligen er klar for overtakelse. Deres profesjonelle rengjøringsteam sikrer at alle rom blir nøye rengjort, noe som gir kundene en mindre bekymring.

Med mange års erfaring har FX Flytt opparbeidet seg betydelig ekspertise innen flyttebransjen. Deres team er godt opplært og vet hvordan de skal håndtere eiendeler på en trygg og effektiv måte.


Kontaktinfo
FX Flytt AS
Selma Ellefsens vei 6, 0851 Oslo
Telefon: 991 53 122


Tilbake til forsiden