logo-for-majoren-flyttebyra 5 / 5.0 Majoren Flyttebyrå Gå til

Majoren Flyttebyrå

Med et solid omdømme bygget på vår forpliktelse til kvalitet og pålitelighet, er vi stolte av å tilby skreddersydde løsninger for dine flyttebehov. Utforsk våre tjenester i dag og opplev hvorfor vi er det foretrukne valget for både private og bedrifter i Oslo og omegn.

  • Flyttehjelp for private, flytting av kontor, rydder og tømmer dødsbo og lagring.

Majoren Flyttebyrå

Velkommen til Majoren Flyttebyrå – ditt pålitelige valg for flyttetjenester på Majorstuen i Oslo. Med lang erfaring og som foretrukket partner for flere meglerkontor i Oslo, er vi dedikert til å gjøre din flytteopplevelse så problemfri og effektiv som mulig.

Som en totalleverandør av flyttetjenester i hovedsakelig Oslo og omegn, tilbyr Majoren Flyttebyrå et bredt spekter av tjenester for både private og bedrifter. Fra pakking og montering til flytting av tyngre gjenstander, kontorflytting, vask, minilager og avfallshåndtering, vi tar hånd om alle aspekter av din flytteprosess.

Vårt gode renommé er bygget på vår forpliktelse til kvalitet og pålitelighet. Vi streber etter å tilby tjenester av høyeste standard til fornuftige priser, slik at du kan være sikker på at du får valuta for pengene dine.

I tillegg til våre kjerneflyttetjenester, tilbyr vårt flyttebyrå i Oslo også en rekke tilleggstjenester, inkludert vaktmestertjenester, montering av møbler og rydding av dødsbo. Uansett dine behov, kan du stole på oss for en skreddersydd løsning som passer deg.

La Majoren Flyttebyrå ta seg av din neste flytteopplevelse, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med din neste flytte!


Kontaktinfo
Majoren Flyttebyrå Oslo AS
Rosenborggata 3, 0356 Oslo
Telefon: 934 64 211