OK minilager logo 5 / 5.0 OK Minilager Gå til

OK Minilager

Temperert og oppvarmet minilager & drive-in lager.

  • Minilager med kanskje de beste prisene i Oslo.

OK Minilager

OK Minilager AS er en av Norges ledende leverandører av lagerutleie, kjent for sine fleksible, rimelige og sikre lagringsløsninger. Siden starten har selskapet utvidet sin tilstedeværelse betydelig og tilbyr nå en rekke lageravdelinger over hele landet. Dette gjør det enkelt for både privatpersoner og bedrifter å finne et passende lager nær seg.

Minilager: OK Minilager tilbyr ulike størrelser på minilager, fra små boder på 1-2 m² til større enheter på 15-20 m². Disse lagrene er selvbetjente og gir kundene adgang til sine eiendeler 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Dette gir maksimal fleksibilitet og brukervennlighet.

For bedrifter tilbyr OK Minilager en kostnadseffektiv løsning for oppbevaring av arkiver, utstyr, varer og andre forretningsrelaterte eiendeler. Dette gir bedrifter muligheten til å frigjøre plass på kontoret eller i butikken uten behov for langsiktige leieavtaler.

For kunder som trenger å lagre temperaturfølsomme eiendeler, tilbyr OK Minilager tempererte lagerrom. Disse enhetene holder en jevn temperatur hele året, noe som er ideelt for oppbevaring av elektronikk, kunstverk, dokumenter og andre sensitive gjenstander.


Kontaktinformasjon
OK Minilager
Karenlyst Alle 2, 0278 Oslo
Telefon: 22 65 40 00