logo sirva flyttebyrå 5 / 5.0 Sirva Flyttebyrå Gå til

Sirva Flyttebyrå

Sirva Flyttebyrå hjelper deg med profesjonelle flyttetjenester i Norge eller utlandet.

  • Flyttetjenester, kontorflytting og spesialflytting.

Sirva Flyttebyrå

Sirva Flyttebyrå (tidl. Team Relocations) er et banebrytende globalt selskap innenfor relocation-administrasjon og flyttetjenester. Vi forsyner HR- og mobilitetseksperter med de nødvendige ressursene, veiledningen og støtten for å sikre en sømløs flytteprosess for både talentene og selskapene som flytter dem.

Vår omfattende portefølje av merkevarer, inkludert SIRVA BGRS, Allied, northAmerican, Global Van Lines, Alliance, SIRVA Mortgage og SMARTBOX, tilbyr skreddersydde programløsninger som møter behovene til virksomheter i alle størrelser. Vi er dedikert til å transformere bedrifter ved å tilby en ekspansiv global rekkevidde, innovativ teknologi og enestående forsyningskjede.

Enten det gjelder selskaps-relocation, husholdningsvarer, boligsalg eller kommersiell flytting og lagring, har Sirva alt du trenger for å flytte talenter og gi dem en opplevelse utenom det vanlige.

Vårt mål er enkelt: å gjøre flytteprosessen så problemfri og effektiv som mulig, slik at både ansatte og selskaper kan fokusere på det som virkelig betyr noe. Med Sirva ved din side kan du være trygg på en vellykket relocation-opplevelse, uansett hvor i verden din neste mulighet måtte være.


Kontaktinfo
Sirva Flyttebyrå
Ankerveien 209
1359 Eiksmarka
Telefon: 67 16 16 16