Totalflytting-logo 5 / 5.0 Totalflytting Gå til

Totalflytting Oslo AS

Ser du etter et pålitelig flyttebyrå i Oslo? Som et foretrukket og anbefalt flyttefirma, forstår vi viktigheten av god flyttehjelp.

  • Flyttetjenester og bolig til bolig løsninger.

Totalflytting

Totalflytting AS er et flyttebyrå i Oslo som tilbyr et bredt spekter av flyttetjenester for både privatpersoner og bedrifter. Med et erfarent team og et kundefokusert syn, sørger Totalflytting for en smidig og stressfri flytteprosess, uansett størrelsen på flyttelasset eller avstanden.

Flyttefirmaet tilbyr omfattende tjenester for privatflytting, inkludert nedpakking, transport, og utpakking. De håndterer alle typer boliger, fra små leiligheter til store hus, og sørger for at dine eiendeler behandles med største forsiktighet.

For bedrifter som skal flytte, tilbyr Totalflytting en totalleveranse som inkluderer planlegging, demontering og montering av kontormøbler, samt transport og installasjon på det nye stedet. Dette sikrer minimal forstyrrelse i bedriftens drift.

Selskapet tilbyr også profesjonell flyttevask for både privatboliger og kontorlokaler. Deres team sørger for at lokalene er grundig rengjort og klare for overtakelse, med fornøydgaranti.

Hvorfor velge Totalflytting

  • Med mange års erfaring i bransjen, har Totalflytting opparbeidet seg en solid ekspertise
  • De leverer tjenester til avtalt tid og pris, og tar godt vare på kundens eiendeler
  • Deres medarbeidere er hyggelige og serviceinnstilte, og de går alltid et skritt videre for å sikre at kundens flytteprosess blir perfekt
  • Totalflytting tilbyr konkurransedyktige priser, og kan gi både timesatser og fastpris etter befaring

Totalflytting AS dekker hovedsakelig Oslo og Viken, men kan også ta på seg oppdrag til andre byer i Norge. De har et godt samarbeid med andre flyttefirmaer, entreprenører og eiendomsmeglere, og kan dermed tilby en helhetlig løsning for alle flyttebehov.


Kontaktinformasjon
Totalflytting Oslo AS
Adresse: Dælenenggata 40D, 0567 Oslo
Telefon: 988 54 790

Åpningstider
Mandag – Fredag fra 07.00 til 17.00
Lørdag fra 09.00 til 17.00
Søndag holder de stengt.