bybjorkheim-logo 5 / 5.0 By Bjørkheim Gå til

By Bjørkheim

Over 10 års erfaring med boligstyling og interiørdesign.

  • Boligstyling by bjørkheim tilbyr full styling i Oslo.

By Bjørkheim

by Bjørkheim er et anerkjent selskap innen boligstyling og interiørdesign, kjent for å transformere boliger til estetisk tiltalende og salgbare eiendommer. Selskapet, med en forkjærlighet for skandinavisk design og inspirasjon fra eksotiske reisemål som Bali, tilbyr en rekke tjenester som hjelper deg med å presentere din bolig på best mulig måte i salgsprosessen.

Profesjonell boligstyling som fremhever boligens beste sider og skaper et attraktivt førsteinntrykk for potensielle kjøpere.

Selskapet tilbyr også skreddersydd interiørdesign som hjelper kunder med å skape funksjonelle og stilfulle hjem. Dette inkluderer valg av møbler, farger, materialer og belysning tilpasset kundens preferanser.

Hvordan kan de hjelpe deg?

Ved å bruke profesjonell boligstyling kan du øke boligens verdi og tiltrekke flere potensielle kjøpere. Stylingen gir boligen et moderne og innbydende uttrykk som gjør at den skiller seg ut i markedet.

En godt stylet bolig selges ofte raskere enn en ustylet bolig. Ved å fremheve boligens beste egenskaper skaper by Bjørkheim et attraktivt førsteinntrykk som gjør det lettere for kjøpere å se potensialet i boligen.

by Bjørkheim er et førsteklasses valg for boligstyling og interiørdesign i Oslo. Med deres profesjonelle tjenester kan du sikre at din bolig presenteres på best mulig måte i salgsprosessen, øke dens markedsverdi og tiltrekke flere kjøpere. For mer informasjon og for å se eksempler på deres arbeid, besøk bybjorkheim.no.


Kontaktinformasjon
By Bjørkheim AS
Frysjaveien 35, 0884 Oslo
Tirsdag & Torsdag kl 11-18
Onsdag  kl 09-16

Du kan også kontakte selskapet på telefon: 91315754


Fungerer boligstyling?

Boligstyling har blitt stadig mer vanlig, og mange ser verdien i å ta hjelp av en boligstylist for å gjøre hjemmet sitt tiltalende før det selges. Det er selvsagt vanskelig å vurdere utfallet av salget av en enkeltbolig, da vi ikke vet hva sluttprisen ville blitt dersom boligen ikke hadde blitt stylet. Men det har vært mange sammenligninger som viser at boligstyling fungerer. Det har da vist seg gang på gang at den boligen som har vært stylet, med et gjennomtenkt uttrykk som passer for målgruppen, har solgt for en høyere pris. Les mer om boligstyling.

Trenger du flyttehjelp?

Når du selger bolig og trenger boligstyling, er det viktig å ha et pålitelig flyttebyrå som kan håndtere flytteprosessen profesjonelt. Under finner du anbefalte og profesjonelle flyttebyrå med lang erfaring. Disse byråene tilbyr tjenester som nedpakking, transport, og utpakking av møbler og eiendeler, noe som sikrer en smidig og stressfri flytting.

Logo
Tjenester
Firma
Evaluering
Gå til
1 logo-for-majoren-flyttebyra
  • Flyttehjelp for private, flytting av kontor, rydder og tømmer dødsbo og lagring.
Majoren Flyttebyrå
2 flyttefoten-logo
  • Flytting for private, kontorflytting-tjenester, tømming av dødsbo og mellomlagring.
Flyttefoten
3 logo sirva flyttebyrå
  • Flyttetjenester, kontorflytting og spesialflytting.
Sirva Flyttebyrå
4 Smestad-flyttebyrå-logo
  • Trenger du en pålitelig partner for din neste flytteopplevelse?
Smestad Group
5 Lillestrøm flyttebyrå
  • Flyttetjenester på Romerike, Skedsmo og Lillestrøm.
Lillestrøm Flyttebyrå
6 Flytteassistenten logo
  • Flyttespesialisten tilbyr profesjonelle flytte-tjenester på Østlandet.
Flytteassistenten