vakre-rom-boligstyling-logo 5 / 5.0 Vakre Rom Boligstyling Gå til

Vakre Rom Boligstyling

Vare Rom Boligstyling tilbyr komplette stylingløsninger.

  • Delstyling, fullstyling og fotostyling.

Vakre Rom Boligstyling

Vakre Rom Boligstyling er et ledende firma innen boligstyling, kjent for sin genuine interesse for interiør og hjem. Selskapet tilbyr skreddersydde stylingtjenester som fremhever boligens unike karakter og gjør den mer attraktiv for potensielle kjøpere. Med en kontinuerlig fornyelse av møbler og tilbehør, sikrer Vakre Rom Boligstyling at hver styling er unik og tilpasset den enkelte bolig.

Hvordan kan Vakre Rom Boligstyling hjelpe deg

Fullstyling: Komplette stylingløsninger for tomme boliger, inkludert møblering, belysning og dekor. Dette gir en helhetlig presentasjon som tiltrekker flere kjøpere.

Delstyling: Supplering av eksisterende møbler og dekor for å forbedre helhetsinntrykket av boligen. Dette er ideelt for de som ønsker å beholde noen av sine egne møbler, men trenger en profesjonell touch for å øke boligens appell.

Rådgivning: Konsultasjonstjenester hvor ekspertene fra Vakre Rom Boligstyling gir råd om hvordan boligen best kan presenteres for salg. Dette inkluderer tips om møblering, fargevalg og belysning.

Fotostyling: Forbedring av boligens utseende før fotografering, noe som sikrer at bildene som legges ut på salgsannonsen, viser boligen fra sin beste side.

Vakre Rom Boligstyling hjelper deg med å gjøre boligen din klar for salg ved å skape et innbydende og attraktivt miljø. Deres profesjonelle stylister vet hvordan de skal fremheve boligens beste egenskaper, noe som kan føre til raskere salg og høyere pris. Ved å tilpasse stylingen til boligens unike trekk, sikrer de at potensielle kjøpere kan se for seg å bo der, noe som øker sjansene for et vellykket salg.


Kontaktinfo
Vakre Rom Boligstyling AS
Per Krohgsvei 4C, 1065 Oslo
Telefon: 45 41 76 84


Fungerer boligstyling?

Boligstyling har blitt stadig mer vanlig, og mange ser verdien i å ta hjelp av en boligstylist for å gjøre hjemmet sitt tiltalende før det selges. Det er selvsagt vanskelig å vurdere utfallet av salget av en enkeltbolig, da vi ikke vet hva sluttprisen ville blitt dersom boligen ikke hadde blitt stylet. Men det har vært mange sammenligninger som viser at boligstyling fungerer. Det har da vist seg gang på gang at den boligen som har vært stylet, med et gjennomtenkt uttrykk som passer for målgruppen, har solgt for en høyere pris. Les mer om boligstyling.

Trenger du flyttehjelp?

Når du selger bolig og trenger boligstyling, er det viktig å ha et pålitelig flyttebyrå som kan håndtere flytteprosessen profesjonelt. Under finner du anbefalte og profesjonelle flyttebyrå med lang erfaring. Disse byråene tilbyr tjenester som nedpakking, transport, og utpakking av møbler og eiendeler, noe som sikrer en smidig og stressfri flytting.

Logo
Tjenester
Firma
Evaluering
Gå til
1 logo-for-majoren-flyttebyra
  • Flyttehjelp for private, flytting av kontor, rydder og tømmer dødsbo og lagring.
Majoren Flyttebyrå
2 flyttefoten-logo
  • Flytting for private, kontorflytting-tjenester, tømming av dødsbo og mellomlagring.
Flyttefoten
3 logo sirva flyttebyrå
  • Flyttetjenester, kontorflytting og spesialflytting.
Sirva Flyttebyrå
4 Smestad-flyttebyrå-logo
  • Trenger du en pålitelig partner for din neste flytteopplevelse?
Smestad Group
5 Lillestrøm flyttebyrå
  • Flyttetjenester på Romerike, Skedsmo og Lillestrøm.
Lillestrøm Flyttebyrå
6 Flytteassistenten logo
  • Flyttespesialisten tilbyr profesjonelle flytte-tjenester på Østlandet.
Flytteassistenten